Handige keuken gadgets, waarvan je niet wist dat je ze nodig had!

De verstelbare taartring

Deze handige verstelbare taartring bespaard je een hoop opbergruimte in de keuken. Vanaf nu heb je nog maar 1 taartring nodig.  De taartring is in te stellen van 13 cm tot 31 cm.

Koop hem hier

Groente spaghetti maker

Als je gezonder wilt leven en minder koolhydraten wil consumeren is de groente spaghetti maker de perfecte tool om van courgettes, wortel en dergelijke groenten- spaghetti te draaien.

Koop hem hier

De gootsteen organisator

De naam zegt het al. Een gootsteen organisator, waar je je afwasmiddel, je afwasborstel en spons kwijt kan. En als extra bonus zit er een zeephouder bij waar je gemakkelijk de perfecte hoeveelheid afwasmiddel uit haalt door simpel je afwasborstel of spons erop te drukken. Nooit meer geknoei met een grote fles afwasmiddel en natte handen!

Koop hem hier

Mayonnaise maker

Je hoort het goed, de mayonnaise maker. Met dit handige apparaat maak je binnen een handomdraai zelfgemaakte mayonaise. Zonder elektrisiteit, en hij is vaatwasser bestendig!

Koop hem hier


Kookboek houder

Koken uit een kookboek (simpel van Ottolenghi is mijn favoriet) is altijd leuk. Maar het kan super onhandig zijn als je weinig keukenruimte hebt en je je kookboek niet op een veilige plek kan neerzetten. Je wilt natuurlijk je boek wel mooi houden. Daarom is een kookboekhouder de ideale uitkomst. In deze houder zet je het kookboek waardoor hij open blijft staan, omdat hij op een verhoging staat is hij ook veilig van alles wat op je werkblad ligt.

Ben je niet zo van de traditionele kookboeken? Goed nieuws, je tablet past er ook in 😉

Hier te koop

Groente scrubhandschoenen

Niet is saaier dan aardappelen en wortel schoon schrobben, maar daarvoor is een oplossing. Deze handige scrubhandschoenen maken dit saaie taakje een stuk gemakkelijker én sneller! De handschoenen zorgen ervoor dat alle viezigheid, aarde en losse vellen los worden gehaald, even afspoelen en tada schone aardappels. Dit is niet alleen lekker, want niemand wilt aarde eten, maar wist je dat de meeste vitamine van groente in de schil zit? Zonde om deze er altijd af te schillen als het niet nodig is!

Koop ze hier

Spaghetti Scrub

Nee, niets iets om je spaghetti mee te scrubben. Maar een super handige schoonmaak spons om in de kleinste hoekjes van je keuken te komen, zoals je kraan. Maar het is ook handig voor je houten snijplanken en je pannen. Daarnaast is het beter voor het milieu, het is grotendeels gemaakt van natuurlijke producten en na het gebruik spoel je hem om en hang je hem op om te drogen en kan je hem daarna weer herbruiken.

Hier te koop

Taarpunt verdeler

Nooit meer ruzie over wie het grootste stuk mag, want met deze keuken gadget snij je als een pro. Met deze handige taartverdelers is elk stuk taart gelijk. De gekleurde kunststoffen verdelers zijn voorzien met het nummer aantal punten dat er mee verdeeld kan worden.

Koop hem hier

Foto credit

De sushi bazooka

Maak snel sushi met de sushi bazooka. Het maken van sushi kost tijd en skills. Met de sushi bazooka heb je binnen een handomdraai een sushi rol van het perfecte formaat!

Koop hem hier

Foto credit

De ijskoffie maker

Maak supersnel ijskoffie met de ‘ice coffee maker’. Zet in de ochtend je bakkie koffie, haal de ijskoffie maker uit de vriezer en giet de inhoud van je vers bak koffie in de ijskoffie maker. Binnen enkele minuten heb je ‘verse’ ijskoffie.

Koop hem hier

Foto credit

Over Super Praktisch

Super Praktisch is de website voor alle praktische oplossingen die er te vinden zijn op het internet. Van Praktische oplossingen voor in je huis tot super handige oplossingen voor in de auto.