Super praktische spullen voor in de badkamer

De Grippy Douche Buddy

De zelfklevende Grippy’s voor in de auto kennen de meeste mensen wel. Het merk heeft nu ook een reeks aan andere accessoires, waaronder deze handige Grippy voor in de douche! Handig om je douche spulletje netjes te organiseren. Extra punten voor de spiegel die niet beslaat door de stoom van je warme douche!

Hier te koop

Muurhouder voor al je stylings apparaten

Nooit meer gedoe met al je snoeren. Bevestig je stylings apparaten op een vaste plek en hou ze bij elkaar met deze handige haardroger houder inclusief een extra vak voor je stijltang of krultang. En om het nog praktischer te maken zit er een snoer organiser ingebouwd!

Koop hem hier

Multifunctionele haakjes

Je kent het wel, je hebt een handdoek waar geen lusje aanzit, dat resulteert dat hij constant van het haakje glijd en op de grond beland. Met deze multifunctionele haakjes is dat geen probleem meer.

Telescopische doucherek

Met dit doucherek hoef je geen gaten te boren in je tegels. De handige telescopische buis schuif je uit tot hij stevig tussen de muur en de vloer vast zit. Het bespaart ruimte en je shampoo’s en douche-gels hoeven niet meer op de grond te staan.  

Koop hem hier

Haarvanger voor het douchputje

Niemand vind het schoonmaken van het doucheputje leuk. Maar hier zijn gelukkig oplossingen voor, zoals de Tub Shroom die je in het putje bevestigd, maar ook de drainwig waar je gemakkelijk de haren uit je (afgesloten) afvoerputje kan halen.

Hier te koop of hier de Shroom

Foto Credit
Foto Credit

Nooit meer haren in de wasbak van het scheren

Menig partner ergert zich hier aan. Al die kleine net geschoren haren in de wasbak. Met deze handige scheerdoek is dat niet meer aan de orde. Je bevestigt het doek met 2 zuignappen aan de spiegel en doet het andere uiteinde als een slabbertje om je nek. Super handig, je kan zo al je geschoren haren de prullenbak ik deponeren.

Koop hem hier

Toiletrolhouder met ruimte voor je telefoon

Niks is irritanter als er geen ruimte voor je telefoon is op de W.C. Je kan hem niet eeuwig blijven vasthouden, als je begrijpt wat ik bedoel.

Koop hem hier

Super relax in bad met dit badrek.

Lekker badderen kan uren duren en daarvoor wil je graag wat entertainment hebben. Met dit badrek hoef je je geen zorgen meer te maken of je tablet van de badrand het bad gaat inglijden. In het badrek zit ruimte voor je tablet, je scheermes en zelfs een gleuf waar je je glas wijn in kan schuiven… Genieten dus!

Start met relaxen

Onthoud al je ideeën met een watervast notitieblok

Je beste ideeën ontstaan meestal onder de douche. Maar het registeren is vaak lastig. Daarom is het het handige watervaste notitieblok waar je als je tekeningen, doodles en ideeën kan opschrijven terwijl je onder de douche staat!

Hier te koop

Over Super Praktisch

Super Praktisch is de website voor alle praktische oplossingen die er te vinden zijn op het internet. Van Praktische oplossingen voor in je huis tot super handige oplossingen voor in de auto.